Over ons

Wij zijn Men in Black

Onze 8-mans formatie maakt al jaren de podia onveilig met swingende optredens. Door de juiste repertoirekeuze, variërend van nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 tot hedendaagse muziek, blijft een optreden van Men in Black boeien van het begin tot eind.

Michel

Als toetsenist heeft Michel veel podiumervaring met een voorliefde voor Funk en Soul. Ook is hij als achtergrondzanger te horen maar komt soms achter de toetsen uit om als leadzanger de show te stelen.

Liek

Liek studeerde aan de lichte-muziekafdeling van het conservatorium in Arnhem en zingt sindsdien (1999) in talloze bezettingen met jazzcombo’s.
Tijdens optredens kan ze haar vocale verhaal kwijt en weet ze vooral in timing en energie de muziek naar haar hand te zetten.
Behalve een bevlogen zangeres is ze ook zangcoach en docent o.a. op de Lindenberg in Nijmegen. Ze inspireert haar cursisten met veel deskundigheid en haar passie voor zingen.

Emiel

Na jaren vaste kracht op trompet bij de blazers van Men in Black, pakt hij zijn kans om solo-partijen te zingen. Ook ruilt hij de trompet graag in voor een gitaar!

Pieter

Pieter is begonnen met viool op jonge leeftijd en is vanaf zijn 10e levensjaar gaan drummen. Sinds Pieter 16 is, heeft hij in diverse funk-rock, funk en soulbands gespeeld.

Adri

Gitarist Adri kan gerust gezien worden als de ouwe rocker van de band. Het rockelement van MIB is bij hem dan ook letterlijk in meer dan goede handen. Maar ook voor genres als funk, soul en pop, ben je bij hem aan het goede adres.

Paul

Trompettist Paul is opgeleid aan het conservatorium te Arnhem (ArtEZ) en tevens heeft hij zijn diploma als muziektherapeut behaald aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast geeft Paul trompetles en is te boeken als bandcoach en muziektherapeut. Hij is bij diverse andere bands te bewonderen waaronder Stolen Dan.

Robert

Robert studeerde af aan het Arnhemse Conservatorium (ArtEZ) in 1997. Na menig invalwerk bij diverse bands valt Robert in 1998 in bij Men in Black. De muzikale klik is dusdanig dat Robert sindsdien altijd bij de band gebleven is. Naast dat Robert werkzaam is als saxofoondocent speelt hij ook in de Guus Tangelder bigband uit Arnhem en Club Soda.

Jeroen

Na jaren pianoles de bas ontdekt. Als bassist in zijn element bij funk en soul! Ook actief als bassist bij Topsy Turvy. Een van zijn voorbeelden is bassist Pino Palladino.

Ken je ons al?

Hier hebben wij met veel plezier opgetreden met leuke repertoires van nummers uit de jaren 60, 70, 80, 90 to hedendaagse muziek.

Een greep uit
ons repertoire

En vele, vele andere!

30 jaar onderweg

Op een avond, dertig jaar geleden, kloppen twee trompettisten van de zojuist ter ziele gegane bigband “Time for Music” bij Adri aan. Ze hebben een voorstel. Zullen we een rock, funk en soulband oprichten? Of hij mee wil doen? Voor Adri is dit een oude droom en hij heeft hier zeker oren naar. Ze betrekken toetsenist Michel bij de plannen en ook een aantal oud-leden van de bigband wordt gevraagd mee te doen met de nieuwe band…

Mogen wij komen
optreden?

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden!